Зірка TikTok 18-річна Дажарія Шаффер наклала на себе руки.

TikTok-блогерка Дажарія Шаффер, яка в соцмережі була відома під ніком Dee, скоїла суїцид. Про це повідомляє People з посиланням на рідних дівчини.

Батько дівчини розповів про її смерть, опублікувавши відео в соцмережі.

"Моя дочка Дажарія рано пішла від нас. Вона була моїм маленьким найкращим другом, і я не був готовий поховати свою дитину. Я тільки хочу знову обійняти тебе, моя маленька ", - написав батько Шаффер.

Батько Дажарії повідомив, що дівчина померла ще в понеділок, 9 лютого. Він подякував усім за слова підтримки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чоловік також розказав, що його донька страждала психічними розладами, про які вони з дружиною, за його словами, не підозрювали.

"Я просто хочу сказати всім спасибі за любов і підтримку моєї дочки. Вона тепер в кращому світі. Шкода тільки, що вона не розповіла мені про свої стреси і думки про самогубство", - з гіркотою додав Джозеф.

Дажарія Шаффер, блогерка Dee, скрін з TikTok
Дажарія Шаффер, блогерка Dee, скрін з TikTok

Мати зірки TikTok вбита горем і не може повірити, що її доньки більше немає.

"До останнього чекала, коли мені скажуть, що це жарт ... Я хотіла б померти замість тебе. Спочивай з миром, мій ангеле ", - написала вона в мережі.

У Дажаріі, яка разом з родиною жила в місті Батон-Руж, штат Луїзіана, більше 1,6 мільйона передплатників в TikTok, а також десятки тисяч фоловерів в Instagram і на YouTube.

У понеділок, перед смертю, у своєму Instagram вона опублікувала серію відеороликів з коментарем, що це її останній пост. У них вона танцює під пісню співачки Кері Хилсон.

Дажарія Шаффер, блогерка Dee, скрін з TikTok
Дажарія Шаффер, блогерка Dee, скрін з TikTok