У рідного батька покійного російського репера Децла великі неприємності – Олександр Толмацький вліз у багатомільйонні борги. Проблеми з бізнесом у експродюсера вперше з'явилися в 2019 році. Вже тоді збитки становили 30 мільйонів рублів.

Батько Децла не хотів прощатися зі своїм бізнесом, сподіваючись поліпшити своє фінансове становище. Однак заборгованість лише зростала. У підсумку Толмацький заборгував податковій службі 1,1 мільйон рублів. Щоб вибратися з усього цього, підприємець подав документи на проходження процедури банкрутства. Бізнес чоловікові все ж довелося закрити.

Варто зазначити, що його онук Меркурій Антоній Іоанн (Тоні) різко відреагував на цю новину. Мабуть, ненависть до діда передалася синові Децла у спадок. Хлопець не зміг пробачити Олександру, що той попросив його здати ДНК-тест.

"Напевно, єдине у що я вірю, так це в карму)" - написав у своїх Insta Stories Тоні.

скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, 35-річний Кирило Толмацький (Децл) раптово помер 3 лютого 2019 року в Іжевську під час концерту. У музиканта зупинилося серце.

репер Децл (Кирило Толмацький)
репер Децл (Кирило Толмацький)

Нагадаємо, Децла могли отруїти "новачком". У мережі спливла нова інформація про смерть репера.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Децла Меркурій Антоній Іоанн намагається прославитися на імені покійного батька: юніор в репі.

Також портал Знай.uа писав, що син загиблого російського репера зробив ДНК-тест на спорідненість: суд показав результат.