Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній - Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2POPODCAST.

Зовсім недавно колишня дружина відомого виконавця Потапа Ірина Горова виклала фотографію з Завгороднім, на якому разом з іншою дівчиною цілує музиканта в щоку.

"Якщо ви ще не знаєте, що робити на вихідних - обов'язково подивіться наш кліп на пісню "100 тисяч хвилин". І навіть якщо ваш вікенд розпланований, все одно подивіться - романтичний настрій вам буде забезпечено. Ну а якщо ви будете не тільки вперше дивитися кліп, а й перший раз слухати дует Мішель і позитиву, то повірте, ця пісня точно стане головною композицією Вашого Дня Закоханих ❤️ всім любові", — написала Горова в публікації.

Горова цілує позитиву з "Время и Стекло", скріншот: Instagram
Горова цілує позитиву з "Время и Стекло", скріншот: Instagram

Другим же вкладенням виявився кліп на пісню "100 тисяч хвилин", в якому взяв участь і Завгородній, І Андраде і головні актори однойменного серіалу — Руслан Ханумак і Дарина Рибак.

Нагадаємо, колишня Потапа Горова привселюдно розповіла про рідкісний синдром: "Я страждаю"

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде "забрала" Позитива у Дорофєєвої: "Слабка"

Знай.ua писав, Дорофєєва нервово курить - Позитив злився в солодку парочку з Андраде. Мішель постала в спокусливому образі. Красуня одягла напівпрозоре коротке плаття і чоботи-ботфорти модного зміїного принта.