Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, представила свою колекцію нижньої білизни Skims напередодні Дня Святого Валентина. У фотосесії взяли участь її сестри Кендалл і Кайлі Дженнер.

На офіційних сторінках всесвітньо відомих сестричок, а також самого бренду Кім у соцмережі Instagram з'явилися дуже привабливі кадри зі зйомок для святкової колекції.

Так, Дженнер і Кардашьян позують у спокусливій червоній білизні на тлі латексу рожевого кольору. Відомо, що придбати нижню білизну можна вже 14 лютого. Сама Кім написала в соцмережі, що це "найспокусливіша колекція Skims".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Каньє Вест потайки викрав найцінніше з дому Кім Кардашьян.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян почала зустрічатися з 45-річним барабанщиком рок-гурту Blink-182 Тревісом Баркером.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Кардашьян і Каньє Уест розлучаються після 6 років шлюбу: названо причину проблем у сім'ї.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян довела, що в 40 жінка на піку привабливості.