Акторка і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Цього разу 35-річна знаменитість розмістила в соцмережі досить провокаційні фотографії, враховуючи недавній скандал з її оголеними знімками. Так, на свіжих кадрах Сніжана позує без бюсгальтера, але в чорних стрінгах і джинсах. Відвертий образ дружина Сергія Бабкіна доповнила яскравим макіяжем, красивою укладкою волосся і незвичайними аксесуарами.

"П'ятниця - День Венери! 12.02.2021 - Новий Місячний Рік! Венера і Місяць - це 2 планети, які надають найвищий вплив на жіночу енергію. Місяць - виключно жіноча енергія. Чоловік може отримати місячну енергію лише через жінку! Дівчатка, вперед! 💫🌝❤️🌚 Всіх з НР! 🎄 А чому б і так!" - підписала знімки Сніжана.

Сніжана Бабкіна, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Бабкіна рідкісне захворювання очей, яке трапляється раз на мільйон. Музикант пройшов повне обстеження і виявилося, що це вірус, який вражає нирки і дає ускладнення на зір.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна Сніжана оголила розкішну фігуру: ледь прикрилася піджаком.

Як повідомляв портал Знай.uа, прозрілий Бабкін розповів, як зважився лягти під лазер.

Також портал Знай.uа писав, що сліпнучий Сергій Бабкін показав, як виховує маленького сина: "Промінчик любові".