Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників новою публікацією, в якій розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича.

Так, 12 лютого ексучасник гурту "Тартак" Олександр Положинський і його колега Іван Марунич презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

"Ще раз слухаю "Три троянди" і лягаю спати! 🤣" - підписав Мірзоян знімок з календарем, на якому зображений Положинський.

"Хороша пісня, життєва", - зазначив у коментарях один з користувачів соцмережі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч: "Зірки запалали". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник - за тамаду: шалена романтика.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко розкрила особисте життя з Арсеном Мірзояном. Співачка віддалася щасливим спогадам.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.