Ксенія Мішина показала, як вони з Олександром Еллертом розважаються у сонячній Домінікані.

Українська актриса та колишня "Холостячка" Ксенія Мішина разом зі своїм обранцем, шоуменом і сценаристом "Квартал 95" Олександром Еллертом та їхніми дітьми Платоном і Елею відпочивають в Домініканській Республіці. При цьому українська телезірка не забуває радувати шанувальників чудовими яскравими фото і відео зі своєї подорожі.

Цього разу Ксенія показала, як вони розважаються на пляжі. У своїх Insta Stories акторка розмістила відео з відпочинку.

На кадрах видно, як Ксенія з Олександром та дітьми веселяться у морі. Еллерт взявся робити Мішиній процедури - намазує їй голову мокрим піском, запевняючи, що це "крем".

"Сеньйора, будеш найкрасивіша у своїй країні. Хто ти? Москалька? Казашка. Ааа, Україна? Найгарніша Україна! ", - приговорює при цьому Олександр, а Ксенія заходиться веселим сміхом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Знущання" з мами підтримав і її син Платон, який почав допомагати Олександру "прикрашати" Ксенію.

"Зрадник" був "покараний" - Еллерт кинув малого у воду, перекинувши через голову. Та, як видно з кадрів, це дуже сподобалось Платону.

Нагадаємо, Еллерт залишив Мішину висіти над прірвою

Як повідомляв портал Знай.ua, Мішина та Еллерт розкрили свої секрети

Також Знай.ua писав, Ксенія Мішина показала свої "намистинки" нижче очей