Популярна українська телеведуча, зірка програми про подорожі "Орел и решка" Леся Нікітюк вирішила вставити свої п'ять копійок в нібито конфлікт між двома українськими співачками - Тіною Кароль та Олею Поляковою.

Нікітюк заявила, що це був "скандал". Леся у притаманній їй манері нагадувала шанувальникам про те, що після "скандалу" співачок з'явився кліп від Тіни Кароль - "Скандал". Такий поворот подій Леся просто не могла не помітити.

Про це стало відомо завдяки новій публікації з TikTok від шанувальників Тіни Кароль на сторінці "_hacker_tina" в мережі Instagram.

"А ви помітили, що нещодавно у Олі Полякової і Тіни Кароль стався скандал. А сьогодні вийшла пісня Тіни Кароль, яка називається "Скандал". Угу, ось це поворот!", - заявила Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також варто зазначити, що шанувальники додали підпис в якому звернулися особисто до Лесі Нікітюк, вони просять не чіпати їх улюблену зірку Тіну Кароль, тому що вона "Свята". Ось, що пишуть фанати: "Кароль ти не чіпай, Тіночка свята. Кінець.".

Варто також нагадати нашим читачам, що 12 лютого 2021 року, Тіна Кароль представила свою нову пісню під назвою "Скандал". Ще вранці на YouTube з'явився кліп на цей трек. Зараз він знаходиться на першому місці в "трендах". Варто також зазначити той факт, що кліп Тіни Кароль зібрав майже мільйон переглядів ща одну добу.

Раніше повідомляли, українцям показали розкішний особняк Лілії Ребрик: як насправді живе зіркова ведуча.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин втекла до мільйонерів в екстремальному міні.

Знай.uа писав, Тіна Кароль вразила зовнішніми змінами в зухвалому кліпі "Скандал".