Українська спортивна журналістка Влада Седан, більш відома як дружина гравця національної збірної України з футболу та клубу "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, в одному з інтерв'ю розповіла Віктору Вацко про те, як тренер англійської команди Пеп Гвардіола пожартував над її чоловіком.

Вона поділилася, що у чоловіка 18 січня був День народження, йому виповнилося 50 років і Зінченко вирішив підійти і привітати коуча.

"Нещодавно фідбек був від Гвардіоли. У нього був день народження-50 років. Зіна підійшов його привітати. Зіна - це Зіна. Спочатку компліменти, кращі побажання, але повинна ж бути ложка дьогтю в бочці з медом. Зіна йому в кінці каже, мовляв, вже 50, старість. Труїть у своєму стилі", — розповіла Влада Седан.

Зінченко, скріншот: Youtube
Зінченко, скріншот: Youtube

Однак Пеп Гвардіола відразу ж парирував цей жарт і заявив: "Алекс, головне, щоб я твоїй дружині подобався, і все буде добре".

Якось минулого року дівчина критикувала тренера "Манчестер Сіті" після поразки від "Ліона" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Однак Олександр Зінченко зумів згладити події і пояснити ситуацію.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, наш Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" розгромити "Манчестер Юнайтед" і вирватися у фінал

Як повідомляв "Знай.ua", Владу Седан застукали в "халаті Мілевського" і без зіркового чоловіка-футболіста: "Навіщо Зінченку ображаєш?"

Знай.ua писав, дружина Зінченко Влада Седан не змогла забути Дана Балана навіть на власному весіллі: "Мурашки по шкірі"