Відома своїми скандальними заявами зрадниця України Наталія Поклонська, яка також має статус колишнього прокурора Криму і так званий депутат Держдуми РФ, продовжує виправдовуватися в соціальних мережах "схемами" українців у Криму.

Поклонська почала розмову про підставних громадян, які "повелися" на обіцянки і оформили на себе бізнес в Криму.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Як кажуть в Одесі: "Я не маю таланту сказати красиво, тому скажу від серця". "Розумники", які придумали Сортувати людей за рівнем зради, нехай почнуть з себе — "відданих". Думають, переписали бізнес на підставних людей в Криму, отримують гроші в Україні за "страждання" від "окупації", і значить — життя вдалося. Саме вони і є зрадниками. Розпалювати ворожнечу і ненависть між людьми - багато розуму не треба. Цим рівнем нехай вимірюють собі дещо інше - напевно, єдине, що ще залишилося у них для віднесення до чоловічої статі", - виправдовується в солодких словах і вигаданих схемах Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Поклонська вирішила привітати своїх прихильників коротким фрагментом з виступу "Вечірнього кварталу", коли Володимир Зеленський ще був актором і коміком.

Мабуть, Наталія Поклонська не може заспокоїтися і шукає будь-який привід, щоб просто підняти шум. Не гребує вона навіть тим, що публікує старі кадри з комедійної передачі. Але з іншого боку, зараз вона вже мало на що впливає, так як в Криму є й інші "жартівники".

Раніше повідомляли, Поклонська розлютилася через образи ПАРЄ: "Безкультур'я і хамство".

Як повідомляв Знай.uа, "Прокурорша" Поклонська зацікавилася пропозицією Кравчука щодо Криму: "Як варіант".

Знай.uа писав, Поклонська похвалилася "зв'язком" із Зеленським, вже і відео з'явилося: "Наступного року ми повернемо Крим".