Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Якось 53-річний виконавець піднімався на сцену до Анастасії Стоцької після вистави і кидався на неї з обіймами і поцілунками, а зараз він виклав спільний знімок з Ігорем Крутим та іншими друзями і заговорив про те, що наше життя є бумерангом.

"Наше життя - бумеранг! Що віддаєте - то і повернеться! Що випромінюєш - то отримуєш.🖇 Круті ідеї притягують приголомшливі витівки. Талановиті артисти як відображення наставників. Наші друзі-дзеркало душі. Як би банально не звучало - так і є! Все і всім по заслугах! Запускайте Класні добрі бумеранги ☺ а нас вже наздоганяють неймовірні проекти. В передчутті... Вдячний долі за подарунки в особі моїх друзів, партнерів, проектів, свят!🙌 🏻 У нас грандіозні плани. Правда, @natalitsa @igorkrutoy65 @iliaskokotos❓", - написав Філіп Кіркоров у підписі до публікації.

Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram
Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У коментарях же Кіркорова один з користувачів звинуватив у крадiжцi всіх пісень з його репертуару. "У вас всі пісні вкрадені😢", "Вірно сказано!!! 🤗 👍 🏾 👏 ", "Нехай все буде на благо 🙌 всім любові і Здоров'я🤗", "Ми - греки, вміємо бути відданими друзями!", "Бажаю удачі на Євробаченні. Молдова - країна талантів. Це я точно знаю. Російському ТБ слід взяти на замітку і частіше запрошувати виконавців з Молдови на різні телепроекти. А то в Росії мало про них знають", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кіркоров)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кіркоров)

Нагадаємо, Кіркоров розпеченими губами вчепився в Пугачову-дама не проти: "Пам'ятати поцілунки..."

Як повідомляв "Знай.ua", Кіркоров показав Лорак і Maruv без прикрас, фанати ахнули: "Не впізнати навіть"

Знай.ua писав, Кіркоров різко "постарів", виглядає старше 72-річної Пугачової:" На дідуся схожий"