Сьогодні, 13 лютого 2021 року, на офіційному сайті президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, з'явилася інформація про те, що глава держави разом з першою леді Оленою 14-15 лютого відправиться в Об'єднані Арабські Емірати з офіційним візитом.

І кількома годинами пізніше з'явилося відео з аеропорту ОАЕ, який підтверджує, що президент вже прибув з дружиною в Емірати. Можна помітити, що до офіційного візиту Зеленського приготувалися і повісили кілька українських прапорів біля державного полотнища ОАЕ.

"Раді прибути в ОАЕ. Наступні два дні будуть насичені важливими зустрічами! Сподіваюся на поглиблення співпраці між Україною та ОАЕ", — написав Володимир Зеленський у соціальній мережі Twitter.

Зеленський, скріншот: Twitter
Зеленський, скріншот: Twitter

Президент України протягом двох днів повинен провести переговори зі наслідним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного Головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нахайяном, а також з віце-президентом, Прем'єр-міністром, Міністром оборони ОАЕ Мухаммадом Бін Рашидом Аль Мактумом.

Зеленського з першою леді зустріли з українськими прапорами, скріншот: Telegram
Зеленського з першою леді зустріли з українськими прапорами, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Зеленський з першою леді проведе 14 лютого в ОАЕ. "Під час зустрічей буде обговорюватися широкий спектр питань двостороннього політичного, торговельно-економічного, інвестиційного та гуманітарного співробітництва", — заявив президент.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський озвучив термінову заяву щодо полонених моряків: "Спасибі за безлад..."

Знай.ua писав, Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО