Олександр Еллерт провів свій день на відпочинку надзвичайно активно. Всі свої дії він законспектував, однак слів і літер йому було замало.

Еллерт, комік команди “95 квартал” проводить свою відпустку разом з дівчиною на Домініканах. Уся країна спостерігала за тим, як його дівчина, Ксенія Мішина, обрала саме його на роль свого хлопця у фіналі проєкту “Холостячка”. Домінікана - перша спільна відпустка закоханих.

У мережі “Інстаграм” Еллерт виклав кумедне фото, на якому він позує ступнею в піску. Чоловік приліг, простягнув ногу в об’єктив. Рукою прикриває очі від сонця. На ньому чорні плавки. Свій завантажений день чоловік описав короткими словами і емодзі (малюнки-піктограми). За словами чоловіка, він встиг залізти на пальму, побудувати замок з піску, попити кокосову воду, напитися морської води, побачити дельфіна, зруйнувати побудований замок з піску, згоріти на сонці, любити Ксенію Мішину і зробити сотні сотень фотографій. Ось так це виглядає сучасним “наскельним” живописом.

Скріншот Instagram @ellert_a
Скріншот Instagram @ellert_a

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Комік попросив своїх підписників відповідати йому так само. Дехто справді описав свої справи словами і емодзі.

Нагадаємо, Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф". Гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи бігль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розповіла, що відчуває поруч з коханим. Відомо, що на Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина поцілувалася з іншим на очах у Олександра Еллерта: "Цікава взаємодія".