Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будує кар'єру на території Російської Федерації.

Виконавиця активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать понад 6,8 мільйонів чоловік. Зараз Ані Лорак виклала кілька знімків і поділилася особистими правилами у виборі гардеробу.

Вона зазначила, що все ж не можна сліпо слідувати моді і робити так, щоб саме вона слідувала за вашим стилем. Тому вона керується всього парочкою простих правил.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

"1. Параметр. В першу чергу, варто уважно вивчити свої параметри. Наприклад, мініатюрним дівчаткам потрібен маленький каблучок, щоб візуально врівноважити пропорції тіла. 2. Кольорова гама. Ви повинні визначити, що гармонує з вашим кольоротипом шкіри, кольором очей або волосся. Я, наприклад, люблю базові відтінки: чорний, червоний, зелений (тому що він підходить до кольору моїх очей). 3. Однотонність. Вважаю, що принти візуально розширюють силует. При правильному поєднанні відтінків однотонний одяг завжди виглядає виграшніше. 4. Акцент. Це може бути зона декольте, спина, ноги або ж аксесуари, коли це доречно. Якщо на вас закрите (глухе) плаття, звичайно, такий образ можна доповнити прикрасами. Але не можна робити акцент відразу на декількох частинах тіла, це може виглядати вульгарно", — написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Співачка також додала, що вважає одяг способом самовираження, тому їй необхідно завжди на всі 100% відповідати характеру людини і колірним уподобанням, а також підкреслювати достоїнства фігури.

Нагадаємо, Кіркоров показав Лорак і Maruv без прикрас, фанати ахнули: "Не впізнати навіть"

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак відкинула міні-сукні і вразила скромністю, діву не впізнати

Знай.ua писав, Ані Лорак з'явилася на людях у вбранні з екстремальним декольте: "Ікона стилю"