Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими вона продовжує ділитися фотографіями з відпочинку на Мальдівах. Ще вчора вона в Stories викладала кумедні відео, де називала себе можливою майбутньою "Холостячкою" і показувала з ким спить в одному ліжку, а також поставала в одній лише коробці від "Нової пошти" на голе тіло з бакалом шампанського в руках.

І після цього вона поділилася милим відео з Анюткою, яку попросила сказати підписникам "привіт". Однак у малятка не виходить сказати слово чітко, тому можна почути "балет".

"Анютка, скажи підписникам привіт. Вони тебе так люблять. Говори, голосніше. Ще разок. Балет", - сказала Леся Нікітюк протягом Stories-відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вона просто хоче на балет", - написано на самому екрані.

Нагадаємо, Никитюк проговорилася про скандал Кароль з Поляковою: "Ось це поворот". "Хлопці, а ви не помітили, що нещодавно у Олі Полякової і Тіни Кароль стався скандал, а сьогодні вийшла пісня Тіни Кароль, яка називається"Скандал". Ось це поворот!" - сказала на відео телеведуча.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Нікітюк показала волохатого красеня, з яким спить в одному ліжку

Знай.ua писав, Никитюк з келихом шампанського натягнула коробку на голе тіло: "Подумайте тільки"