З Федеративної Республіки Німеччина прийшли тривожні новини. Так, вантажний літак Boeing 757-200 логістичної компанії "DHL" практично відразу ж після вильоту з аеропорту міста Лейпциг змушений був повернутися назад.

Фахівці зазначили, що літак розвернули через те, що у нього просто в повітрі відкрився вантажний люк. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bild.

Boeing 757-200, фото: aeroin
Boeing 757-200, фото: aeroin

"Ми можемо підтвердити, що в літаку DHL UK Air, незабаром після зльоту в Лейпцигу/Галле по дорозі до Франкфурта, в районі вантажних дверей виникли технічні проблеми", - заявив представник компанії DHL.

Відомо, що інцидент стався в суботу, 13 лютого. Прес-секретар Федерального агентства з розслідування авіаційних аварій підтвердив, що літак Boeing 757 розвернувся на висоті 5300 футів (приблизно 1600 метрів) і знову безпечно приземлився після того, як під час польоту відкрилися вантажні двері.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Літак, який було випущено майже 30 років тому, і раніше використовувався як пасажирський, обстежили фахівці, які знайшли "серйозну несправність".

Варто також нагадати нашим читачам, що 24-го січня приблизно о 8:15 ранку в Бразилії в районі міста Порту-Насіунал, штат Токантіс, розбився малогабаритний легкомоторний літак, в якому знаходилися представники клубу "Пальмас". В результаті авіакатастрофи загинули футболісти і президент ФК "Пальмас". Гравці і президент летіли на гру проти команди "Віла-Нова" в рамках Кубка Верді.

Раніше повідомляли, вертоліт з п'ятьма пасажирами розбився в горах.

Як повідомляв Знай.uа, військовий літак здійснив жорстку посадку: буран і вітер вирвав стійку шасі.

Знай.uа писав, літак з футболістами потрапив в авіакатастрофу: вижити не вдалося нікому.