Ганна Герман була унікальною виконавицею з проникливим голосом. Вона стала однією з найпопулярніших співачок свого часу. Вона народилася 14 лютого 1936 року.

За своє життя їй вдалося досягти всесвітнього визнання і стати лауреатом багатьох національних і міжнародних фестивалів, у тому числі в Монте-Карло, Сан-Ремо, Неаполі, Віареджо, Каннах, Сопоті.

Її природним голосом був сопрано. Німецький психіатр Яків Кірш у своїй докторській дисертації навіть описав, що її голос має терапевтичні властивості. Він посилював лікувальний вплив і стабілізував психічний стан.

Молода співачка Герман виступила на знаменитому фестивалі в Сопоті і посіла перше місце. Після цього були інші конкурси та фестивалі, які дозволили Ганні Герман вже в молодості стати відомою польською співачкою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У 1966 – му році співачка випустила свій перший альбом "Tańczące Eurydyki", а вже три роки по тому-його російськомовну версію "танцюючі Евридики".

Саме з цього моменту до неї поступово прийшла слава і народна любов. Так, вона виступала не тільки в СРСР, а й США, Франції, Італії, Канаді, Західній Німеччині, Угорщині, Австралії і не тільки.

За свою багаторічну працю Ганна Герман була удостоєна Ордена За відродження Польщі, а також багатьох нагород в СРСР.

Раніше ми повідомляли, він вже також не лох, улюбленець Тіни Кароль Дан Балан святкує свої 42.

Як повідомляв "Знай.uа", черниця перемогла небезпечний вірус і відгуляє 117-й день народження.

Також "Знай.uа" писав, що Соні Плакидюк 32, улюблена фотограф Полякової і Астаф'євої оголила пишні груди.