Внучка колишнього президента України Віктора Ющенка Домініка розповіла про те, які зміни у своїй зовнішності робила і про що шкодує. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

"Якщо говорити відверто, Я один раз у своєму житті робила ін'єкцію в губи. Три роки тому і це було дуже мало, але я не очікувала, що воно настільки надовго у мене залишиться", - каже дівчина.

Також вона розповіла, що дозволу у мами не запитала і мама була шокована таким вчинком дочки.

"Єдине, я дуже шкодую, що колись пофарбувала волосся. У мене були свої довге волосся. Мені говорила мама і мамин брат, дядько Андрій. Він завжди так брав моє волосся і говорив, що у мене найкрасивіше волосся. Я не послухала. Пішла пофарбувала. Потім ще раз, потім ще раз", - зізнається вона.

Домініка також пішла на сліпі прослуховування на "Голос країни". Однак до неї не розвернулися тренери.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Бути співачкою-моя мрія з дитинства. Звичайно я засмутилася. Як і будь-який учасник, який не пройшов. Але я можу сказати, що сама для себе я все-одно переможець, тому що я переборола свій страх", - каже дівчина.

Раніше ми повідомляли, родички Ющенка "захоплюють" 1+1.

Як повідомляв "Знай.uа", внучка Ющенка розлютила українців на"Голосі країни".

Також "Знай.uа" писав, що як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності, зовсім не гламурна левиця з пухкими губами.