Українська актриса і головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина привітала свого обранця Олександра Еллерта з Днем закоханих.

Відповідне привітання дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

День святого Валентина не залишив байдужими жодну закохану пару в світі - кожен, хто знайшов свою любов, не забув привітати другу половинку і сказати їй кілька приємних слів. Осторонь не залишилася і найвідоміша пара України - холостячка Ксенія Мішина і її обранець Олександр Еллерт.

Актриса опублікувала серію романтичних фотографій, на яких лежить на пляжі з коханим. Напередодні свого від'їзду з Домінікани вони провели романтичну фотосесію на узбережжі океану, де показали всю силу кохання. Під публікацією Мішина привітала Еллерта з Днем всіх закоханих і відверто розповіла про свої почуття.

"Добре, що Амуру не доведеться підніматися високо в небо, щоб вистрілити в саме серце, тому що він давно вже це зробив. Я люблю тебе @ellert_a і хочу, щоб ти ще міцніше мене обіймав, ще частіше цілував і ніколи не переставав будити серед ночі сонними словами "люблю тебе"❤️💚", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В історіях Мішина опублікувала ще один уривок з романтичної фотосесії, тільки фото було вже набагато відвертіше: актриса зняла з себе верх купальника, оголивши груди, залишившись в самих тільки плавках. Найінтимніші місця, які не зміг прикрити Еллерт, дівчина закрила анімованою валентинкою.

Мішина і Еллерт / фото : instagram.com/misha.k.ua/
Мішина і Еллерт / фото : instagram.com/misha.k.ua/

Нагадаємо, що Еллерт після поцілунків Мішиної забув "людську" мову.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ксенія Мішина виставила звабливі вигини на показ.

Також Знай.иа писав, що Мішина наочно показала, що переконало її вибрати Еллерта на "Холостячку".