Маша Єфросиніна розповіла українцям, якого бути тренером в "Лізі сміху" і як вона сприйняла від'їзд дочки в Канаду.

Детальніше про це телеведуча розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що в новому сезоні "Ліги Сміху" вирішили кардинально змінити склади журі, одним з членів якого стала відома телеведуча і активістка Маша Єфросиніна. У дівчини і раніше був досвід в гумористичних передачах, проте в подібному форматі вона опинилася вперше. В одному з номерів команда телеведучої переодягла Марію в костюм повії, що її саму неабияк насмішило.

Також Маша Єфросиніна розповіла, що нещодавно її дочка Нана полетіла в Канаду на навчання, де планує остаточно визначиться зі спеціалізацією. За словами телеведучої, полетіти вона повинна була ще півроку тому, проте пандемія внесла свої корективи в її плани. Активістка щодня спілкується з дочкою по відеозв'язку і вже встигла дізнатися, що Нана схиляється в професії до маркетингу, соціальних комунікацій і навіть економіки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коли дочка Єфросиніної тільки їхала на навчання, телеведучу це сильно засмутило:

"Я так плакала в аеропорті, що до мене підійшли люди, почали заспокоювати. Думали, що у мене хтось помер".

Однак, Марія зазначила, що не сильно переживає з приводу того, що дочці може бути важко закордоном, оскільки вона дуже самостійна. Виявляється, що Нана самостійно прийняла рішення про поїздку в Канаду, сама зібрала валізи і навіть документи, попросивши маму лише підписати в деяких місцях.

Нагадаємо, що Єфросиніна продовжує жорстку боротьбу з насильством - допомога поруч.

Як повідомляв портал Знай.иа, Маша Єфросиніна розповіла про образи в Інтернеті.

Також Знай.иа писав, що Маша Єфросиніна повідомила про збільшення кількості звернень від жертв насильства.