Популярна київська блогерка, яку охрестили "українською Кардашьян", Олена Омович підігріла інтерес фанатів черговим гарячим знімком на честь свята.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Мільйони українців знають Олену Омович як "українську Кім Кардашьян" або королеву пластичних операцій. Справа в тому, що молода блогерка встигла стати постійною відвідувачкою пластичного хірурга – вона змінила форму носа, накачала губи, груди і сідниці. Така трансформація припала до смаку не всім її шанувальникам, проте більшість вважають її тіло досить привабливим.

Цього разу Омович похвалилася перед фанатами черговим гарячим знімком, який присвятила Дню святого Валентина. Дівчина постала в відрядному купальнику червоного кольору, який насилу закривав інтимні частини її тіла. Олена розмістилася в джакузі на березі моря, зігнувшись так, щоб її фігура виглядала ще сексуальніше.

Доповнила свій образ блогерка масивним золотим кольє у формі змії і яскравим макіяжем. А щоб відповідати романтичному святу, дівчина прихопила з собою трохи полуниці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Шанувальники Омович прийшли в захват від нового знімка, обсипавши її лісовими коментарями під публікацією. Однак, не обійшлося і без негативу з боку хейтерів.

Нагадаємо, що Олену Омович розкритикували за надмірну худорлявість і зловживання фотошопом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Українська Кардашьян Омович ледь не передавила свої кульки: "дивиться прямо в душу...".

Також Знай.иа писав, що Олена Омович показала груди без фотошопу: "чому вони такі сині?".