Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією новими кадрами в своїх Insta Stories.

Так, цього разу на опублікованому відео постійна відвідувачка пластичних хірургів показала, як лежить на кушетці в кабінеті косметолога. Омович зважилася на нові зміни в зовнішності і зробила собі чергове збільшення губ.

"Давайте всі дружно вгадаємо, що ж мені зараз буде колоти доктор. Я як завжди заколюють бантик. Люблю, коли верхня губа пряма. Верхня набрякла вже дуже, додали всього 0,2. У нижню 0,4 пішло", - підписала фото українська Кардашьян.

Алена Омович, скріншот Insta Stories

Алена Омович, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алена Омович, скріншот Insta Stories

Алена Омович, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Олена Омович вже давно користується послугами провісниці Матрони. Про це модель розповіла про одну з останніх публікацій.

Нагадавши, гола українська Кардашьян Олена Омович показала хейтерам, що про них думає: "Тим, хто мене не любить".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян оголила соковиті сідниці в Буковелі: "Повне перезавантаження".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович після лікарні втекла в ліс оголеною.