Десятитисячні штрафи за махінації з комуналкою: кого торкнеться кругленька сума

На лічильники українці встановлюють спеціальні магніти, що уповільнюють їх роботу або ж купують "особливі" прилади обліку, йдучи на ризик, щоб зменшити витрати за комунальні послуги.

Гроші за платіжку, скріншот: Youtube
Гроші за платіжку, скріншот: Youtube

Меган Маркл вагітна – офіційно

Відома голлівудська актриса і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна. Про радісну новину стало відомо від автора біографії Меган Маркл і принца Гаррі Оміда Скобі, який повідомив про це в соціальній мережі Twitter.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл / скріншот з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл / скріншот з відео

Полякова після сварки з Кароль вивалила гірку правду, довелося кликати психотерапевта: "Ідіть поплачте"

Відома українська співачка Оля Полякова, яку прозвали "Суперблондинкою", вийшла в прямий ефір до своїх фанатів у мережі Instagram, щоб від першої особи прокоментувати останні події зі своєю участю і розповісти "безсторонню правду" про себе.

Оля Полякова, скріншот: YouTube
Оля Полякова, скріншот: YouTube

Оголена Мішина осідлала Еллерта, не соромлячись нікого: "Хочу..."

Українська актриса і головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина привітала свого обранця Олександра Еллерта з Днем закоханих. День святого Валентина не залишив байдужими жодну закохану пару в світі - кожен, хто знайшов свою любов, не забув привітати другу половинку і сказати їй кілька приємних слів.

Мішина і Еллерт / фото : instagram.com/ellert_a
Мішина і Еллерт / фото : instagram.com/ellert_a

Під Києвом чиновники торгували правами, як пиріжками - випускали "Зайцевих" на дороги

Стало відомо про те, що в Київській області затримали групу чиновників, який облаштували корупційну «схему» видачі водійських посвідчень. Таким чином повідомляється, що загальна сума отриманих коштів зловмисниками становить 100 тисяч гривень. Серед затриманих - керуючі одного з державних комбінатів і чиновник обласного управління Держпродспоживслужби.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Онука Ющенка зізналася, як змінювала свою зовнішність: "Дуже шкодую"

Внучка колишнього президента України Віктора Ющенка Домініка розповіла про те, які зміни у своїй зовнішності робила і про що шкодує. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

Домініка Ющенко, фото: кадр з відео
Домініка Ющенко, фото: кадр з відео