З тимчасово окупованої Горлівки (Донецька область) прийшла інформація про те, що стався вибух автомобіля одного з ватажків бандитського формування "ДНР" Сергія "Довгого". Вибух пролунав у понеділок вранці, 15 лютого. У салоні разом з "Довгим" була його донька, яку він віз до школи.

Telegram-канали російських бойовиків повідомляють, що терориста з дитиною госпіталізували. "Довгому" посікло ноги, у нього шок і потрібна операція.

Авто після вибуху, фото: Twitter
Авто після вибуху, фото: Twitter

Також про це написав пособник бойовиків "Репортер Руденко" в Telegram: "Терміново. Донбас Горлівка - стався теракт. Під автомобілем комбата народної міліції ДНР спрацювала СВУ. Він живий. Доставлений в лікарню".

Публікація посібника терористів "Репортер Руденко", скріншот: Telegram
Публікація посібника терористів "Репортер Руденко", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спільники окупантів вже поквапилися назвати те, що трапилося, "терактом" - під днище автомобіля командира батальйону "народної міліції ДНР" нібито заклали саморобний вибуховий пристрій.

Сергій "Довгий", фото: Twitter
Сергій "Довгий", фото: Twitter

Також є інформація від терористів: "Донька комбата отримала контузію в результаті підриву машини в Горлівці. Про це повідомляє Донбаський військкор @RtrDonetsk Андрій Руденко. За його даними інших травм у дівчинки немає, її продовжують обстежувати лікарі, сам командир знаходиться на операційному столі".

Раніше повідомляли, тернополяни наліпили 50 тисяч вареників для українських героїв: в окопах стало тепліше.

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали звірства "ліквідованого" бойовика Мотороли, кадри не для людей зі слабкими нервами.

Знай.uа писав, ЗСУ почали відновлення Донбасу.