Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала з давнім другом, бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким вже фактично рік зірці приписують роман. Так, парочка, яка багато часу проводить разом, відвідуючи різні заходи, знімаючись в кліпах і роблячи безліч спільних фото, відправилася проводити спільний вечір в затишній обстановці, примірявши стильні та елегантні вбрання.

@nataliya_mogilevskaya

Как вам талия? 😅#рекомендации #рек

♬ Аномалия - ⚔️ kîłłèr ⚔️

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Наталія Могилевська, tiktok.com/@nataliya_mogilevskaya/

Наталія з'явилася на публіці в сукні чорного кольору, суцільно всипаній паєтками, вигідно підкресливши фігуру. Щоб зробити відео більш жартівливим, Могилевська використовувала так званий Insta-фільтр, який витягнув їх з Олегом обличчя і тіла, танцюючи під трек Скриптоніт - Талія. Бізнесмен тим часом ніжно обіймав співачку ззаду, нібито наспівуючи їй пісню.

"Як вам талія? 😅"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".