Володимир Зеленський похвалився перед українцями успішною співпрацею з Об'єднаним Арабськими Еміратами.

Відповідне фото гарант опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що 14-15 лютого президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вирушили в Об'єднані Арабські Емірати, де відвідали ряд ділових зустрічей. Метою поїздки було укладення важливих для країни договорів і угод, які поліпшать співпрацю між державами.

Очевидно, що переговори з арабськими дипломатами пройшли успішно, оскільки на головному хмарочосі Дубай Бурдж-Халіфа засвітився український прапор. Володимир Зеленський під фото залишив лише кілька смайлів, які свідчать про успішну співпрацю з ОАЕ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що перша леді України Олена Зеленська вразила арабських представників своїми нарядами. Вона з'явилася у вишуканому вбранні від українського бренду SIX, коли прибула в ОАЄ і виходила з літака.

А на зустріч з Міністром культури і молоді ОАЕ Нурою бинт Мухаммад Аль Каабі Зеленська постала перед журналістами в розкішному хіджабі світлого кольору.

Володимир та Олена Зеленські, кадр з відео
Володимир та Олена Зеленські, кадр з відео

Володимир та Олена Зеленські, instagram.com/olenazelenska_official
Володимир та Олена Зеленські, instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, що Зеленський з Еміратів наказав Тарану і Хомчаку терміново їхати на Донбас: "чекаю вже завтра".

Як повідомляв портал Знай.uа, візит Зеленського в ОАЕ на День святого Валентина: які документи підписав президент з принцом Абу-Дабі.

Також Знай.uа писав, що прес-секретар Зеленського Мендель пішла словами проти мітингів: "Фейками не створити демократію".