Відома українська співачка і тренер проекту "Голос країни" 36-річна Тіна Кароль намагається бути на хвилі популярності і особливо багато яскравих фото і відео показує після виходу своєї нової пісні "Скандал".

На цей раз дівчина побувала в гостях у підлітків, які знімають ролики для TikTok і живуть в одному будинку. Фото з хлопцями опублікували у фан-акаунті артистки.

"Тіна в гостях @top_team_houze", - сказано в повідомленні.

Тіна навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, примірявши досить спокусливий наряд: облягаючі Латексні штани, черевики на високих підборах, напівпрозорий топ в сітку з глибоким декольте і блейзер-оверсайз неоново-салатового кольору.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ймовірно, зовсім скоро з'явиться безліч відео із зіркою, а поки що з'явилися фото, де Тіна позує з кожним блогером окремо.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

При цьому блогери-підлітки, а тіні вже 36 років, але фанати відзначають, що Кароль виглядає, як їх однолітка. Тобто народна улюблениця завдяки вдалому зухвалому образу змогла помолодшати відразу на 20 років.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Тіна виглядає як однолітка дівчаток😍 🔥", "а він такий радий", "мені здається,що Тіна недолюблює дівчат😍 🔥", "скоро тому гостю знімуть голову і пам'ятають на ту,яка має бути...😍 😊 ",- пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Балан приревнує, Кароль осідлала завидного холостяка.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль дозволила юному хлопцеві попестити її ноги.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль після самотності на" Голосі країни " прокоментувала стосунки з Даном Баланом.