Популярна українська виконавиця Настя Каменських поділилася з фанатами теплим зимовим знімком зі своїм собакою.

Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Настя Каменських вже не перший рік знайома українцям, тому їй не потрібно писати цілі поеми, щоб донести до фанатів свої думки. У соціальних мережах, як і на телеекранах, виконавиця поводиться природно і завжди несе шанувальникам лише позитивні емоції.

На цей раз Настя Каменських порадувала підписників теплим зимовим фото, на якому вона з'явилася разом з членом своєї сім'ї – французькою болонкою породи бішон фрізе Мімі. Дівчина постала на кадрі в об'ємній червоній шапці-біні з вишивкою, затишним чорним коміром з трикотажу і чорній куртці. Доповнити такий зимовий образ співачка вирішили маленькими сріблястими сережками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники Каменських оцінили зимовий знімок, залишивши масу захоплених коментарів під фото. Звичайно ж, не обійшлося без традиційних жартів фанатів про Потапа:

Нагадаємо, що Настя Каменських взялася за стегно Олега Винника і здивувала шанувальників.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина позитиву оселилася у Потапа і Каменських: "не можемо її вигнати".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських зі своєю кучерявою любов'ю прокинулися разом суботнім ранком.