Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, вирішила запустити в TikTok цікавий челендж. Так, за задумом Тіни, дівчина повинна станцювати сидячи на шиї у хлопця під її нову пісню "Скандал".

Артистка продемонструвала, як це має виглядати на популярному радіоведучому Славі Дьоміні. Кароль в чорному костюмі з кліпу сіла на його шию та обняла за голову. Судячи з виразу обличчя Слави, йому було не особливо приємно.

@tinakarol

#скандал #challenge #tinakarol #тинакароль @slavademin_official

♬ Скандал - Тина Кароль

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У той же час він також вирішив поділитися з шанувальниками фотографією з Тіною, що сидить у нього на шиї. У підписі до знімку Дьомін пожартував про Дана Балана.

"Що можеш дзвонити мені, хто сказав? Це черговий скандал. Це черговий скандал. Що можеш дзвонити мені, хто сказав? Ps Нарешті сфоткалися так, що буде важко на моє обличчя приліпити обличчя Дана Балана 😀", - написав ведучий.

Тіна Кароль і Слава Дьомін, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Олі Полякової.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що захотіла заробити на скандалі з Поляковою: "Це пробити дно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль після образ від Полякової зірвалася на ведучих: "Поскандалимо?"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк проговорилася про скандал Кароль з Поляковою: "Оце поворот".