Помер колишній президент: довгий час були проблеми зі здоров'ям

У Буенос-Айресі у віці 90 років пішов з життя колишній президент Аргентини Карлос Менем. Про це повідомляють місцеві ЗМІ - газета El Pais. Відомо, що у 50-го президента Аргентини тривалий час були проблеми зі здоров'ям. Смерть настала в результаті ускладнення на серці, до яких привела інфекція.

Свічка, фото: Getty Images
Свічка, фото: Getty Images

Каменських показала дитину, але точно не від Потапа

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінилася і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тіна Кароль помолодшала на 20 років поруч з юними залицяльниками: "Виглядає, як…"

Відома українська співачка і тренер проекту "Голос країни" 36-річна Тіна Кароль намагається бути на хвилі популярності і особливо багато яскравих фото і відео показує після виходу своєї нової пісні "Скандал".

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Леся Нікітюк йде з шоу-бізнесу і робитиме манікюр: "Накрило"

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників яскравими кадрами з життя, а цього разу вирішила шокувати зізнанням, що готова змінити зіркову професію.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Довідка про стан здоров'я у дитсадочок: батькам пояснили, чи потрібна вона

Українцям пояснили, чи потрібно нести довідку про стан здоров'я дитини у дитсадок після її відсутності протягом кількох днів. Про це йдеться у повідомленні Міністерства юстиції України на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Дитсадок, кадр з відео
Дитсадок, кадр з відео

Електронна трудова книжка: які її переваги і як оформити

У Пенсійному фонді України пояснили, які переваги має електронна трудова книжка, хто і як може її оформити. Детальніше про це розповів заступник голови правління ПФУ з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Олександр Малецький.

Люди / скріншот з відео
Люди / скріншот з відео