Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно на офіційному акуанті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився фото-колаж, на якому порівняли 50-річну знаменитість зараз і в 90-х. Так, артистка дійсно змінилася за ці роки, перефарбувавши волосся з яскраво-рудого в блонд, кардинально змінивши імідж на більш елегантний.

Незважаючи на те, що красуня за довгі роки своєї кар'єри не раз експерементувала зі стилем, зовні Ірина також відрізняється від себе колишньої з 90-х - виконавиця збільшувала губи і зменшувала ніс, вдаючись до допомоги пластичних хірургів. Деякі шанувальники навіть відзначили в коментарях, що зараз Білик виглядає молодше, ніж на старті творчої діяльності.

"Ірина Білик у 90-ті та зараз 💥

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За роки своєї творчості співачка не раз оновлювала імідж. Ба більше, на старті кар'єри @bilyk_iryna також експериментувала з кольором та довжиною волосся.

Друзі, а який імідж вам подобається більше? Руденька чи блондинка? Залишайте цифру в коментарях ⭐"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Той віпадок коли в 50 виглядає молодше, ніж в 20. Звучить парадоксально, але досягнення косметології вражають!", "Дві різних людини...", "Ну і що? Вони зараз всі однакові, що Білик, що Гросу, зо Звєрєв, що Повалій і т д - у всіх один «скульптор»...", "Виглядає як дві різні людини.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.