Стало відомо, що стало причиною потужного вибуху на околиці окупованого Луганську на газорозподільному вузлі, який стався в понеділок, 15 лютого. Виявилося, що газопровід Ставрополь-Москва підірвали так звані "луганські партизани".

Про це повідомив один з учасників "луганських партизан" у соціальній мережі Facebook.

"Луганські Партизани за смерті наших солдатів, "включили відповідь". Спрацювала міна приблизно о 23:05 і стався вибух газорозподільного вузла в Луганську по вулиці 2-а Біломорська. Це гілка газопроводу Ставрополь-Москва, що проходить по окупованій частині Луганської області", - сказано в публікації.

Так, у результаті підриву окупаційна адміністрації та військові частини бойовиків залишилися без тепла.

"Чим більше ми знищимо газу фірми Газпром, спонсора тероризму, тим менше Путін відправить на Донбас боєприпасів і снайперів. Слава Україні!" - заявили "партизани".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

скріншот поста

Нагадаємо, вибух і пожежа сталася в районі Великої Вергунки близько 22:05 за київським часом. Висота полум'я досягала 20-ти метрів.

Як повідомляв портал Знай.uа, після від'їзду Володимира Зеленського окупанти накрили вогнем воїнів ЗСУ з гранатометів.

Також портал Знай.uа писав, що у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька донька.