Колишня дружина футболіста Андрія Аршавіна Аліса вже півроку бореться зі страшною хворобою – аутоімунним некрозом. Але навіть це не зупинило зірку, який намагається виселити ексдружину разом з дітьми з особняка. Суд став на бік матері спортсмена, на яку оформлено нерухомість.

Відомо, що відносини між Андрієм і Алісою зіпсувалися в період важкого розлучення, з тих пір футболіст не бере жодної участі у вихованні їх спільної доньки Єсенї. А все майно, що з'явилося у пари в період спільного життя, футболіст записав на матір.

Рік тому Тетяна Іванівна подала позов до суду з вимогою, щоб ексневістка разом з трьома онуками звільнила особняк у селищі Коломяги під Петербургом. При цьому будинок колишнє подружжя будувало разом, підбирало інтер'єри, меблі.

будинок Андрія Аршавіна, фото "Стархіт"
будинок Андрія Аршавіна, фото "Стархіт"

Засідання багаторазово відкладалися і переносилися через пандемію та інші причини. Але нещодавно Приморський районний суд повністю задовольнив позов Тетяни Аршавіної. Адвокати Аліси вже подали апеляційну скаргу, яку повинні розглянути до середини березня.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що Аршавін скупий і до своєї цивільної дружини, ведучої Юлії Барановської. Нещодавно він домігся зниження аліментів на їх спільних трьох дітей, але телеведуча має намір йти до кінця в цьому питанні та теж чекає розгляду апеляції.

Нагадаємо, дружина зірки футболу Павла Мамаєва переборщила з косметикою і пластикою.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексдружина Аршавіна показала понівечене хворобою обличчя: "Лікарі вирізали все".

Також портал Знай.uа писав, що Аршавін не бачиться зі своїми чотирма дітьми, але висміяв чужу дитину.