Тіна Кароль похвалилась рейтингом нового кліпу на пісню "Скандал".

Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль має мільйонну аудиторію шанувальників, яких не лише радує своїм ангельським голосом, а й часто тішить новими фото й відео в Instagram.

Цього разу співачка похвалилась рейтингом свого нового кліпу.

Чотири дні тому Тіна Кароль представила свій новий кліп "Скандал", це перший сингл з її майбутнього альбому. Сама співачка називає пісню новим витком у кар'єрі та своєрідним жіночим маніфестом. Головним змістом синглу є звільнення від власних перешкод та позбавлення від болю минулого, адже тільки так можна отримати свободу майбутньому.

Новий кліп Тіни Кароль потрапив в тренди YouTube та набрав майже три мільйони переглядів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У своєму пості співачка не лише похвалилась успіхом своєї нової роботи, а й подякувала глядачам за підтримку.

"Кліп в трендах youtube номер 1 вже 4 день поспіль! Сингл на всіх стріміногових майданчиках в ТОП позиціях. Це тому що ВИ, а я завжди для Вас! Місія моя абсолютно здійсненна - надихати і наповнювати Вас! Спасибі, що разом!", - прокоментувала Тіна Кароль свою нову роботу, якою поділилась в Instagram.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як Дан Балан цілує їй ноги

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль вразила зовнішніми змінами в зухвалому кліпі "Скандал"

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль записала з тіктокерами спокусливі ролики