Софія Євдокименко – 19-річна онука української народної артистки Софії Ротару. Дівчина вчиться та працює фотомоделлю в Нью-Йорку, а також активно веде свою сторінку в Instagram, де за її життям стежить понад 160 тисяч підписників.

Нещодавно Соня розмістила в соцмережі красивий чорно-білий знімок, на якому вона позує на світлому тлі.

Для фотосесії Євдокименко вибрала класичний костюм від українського бренду Elenareva – жакет і штани. Родзинкою образу став короткий топ, який вигідно підкреслив струнку фігуру та оголив плаский живіт моделі.

Софія Євдокименко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бездоганно красиво!!! 😍✨", "Як завжди красуня😍", "Сонечка-красуня!", "Чорно-білі фотографії завжди найкращі! ❤️❤️❤️❤️", "Щастя тобі, дівчинко! ❤️" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Софію Ротару з сином Русланом знайшли в снігу під ялинкою: "Нашу зірку..."

Нагадаємо, онука Ротару Софія Євдокименко спантеличила шанувальників похмурістю:"у тіні".

Як повідомляв портал Знай.uа, невістка Ротару Євдокименко показала доньку Софію з "ботоксними" губами: "Хто з них мама?"

Також портал Знай.uа писав, що онука Ротару Софія Євдокименко похвалилася бойфрендом-мільйонером, але фанати не оцінили: "Як твій тато..."