Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фанатів черговою порцією гумору, присвяченою Дмитру Гордону.

Відповідне фото з'явилося в insta-stories зірки.

Відомо, що близько місяця тому вийшло інтерв'ю Дмитра Гордона, в якому він поспілкувався з відомою телеведучою Лесею Нікітюк. Журналісти провели милу бесіду, в ході якої дівчина розповіла про подробиці свого особистого життя, і розвитку кар'єри на телеекранах. Фанати тепло сприйняли розповіді телеведучої і були раді почути раніше невідомі факти.

Однак, обговорення цього інтерв'ю досі не замовкають - шанувальники раз у раз підколюють Нікітюк і задають масу інших питань.

Леся і сама не проти побавитися над ситуацією, радуючи фанатів новою порцією гумору, пов'язаного з Дмитром Гордоном. Цього разу телеведуча опублікувала колаж з двох фотографій, де на першій була з волоссям, а на другій - без. Дівчина підписала: "До інтерв'ю Гордону...Після".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, навіщо вона дала інтерв'ю Дмитру Гордону. Вона відповіла на запитання фанатів: "Як думаєш, Гордон взяв інтерв'ю у тебе, щоб залучити молоду аудиторію?". Телеведуча вирішила серйозно не підходити до цього і тому відповіла звичним гумором.