Леся Нікітюк показала обладнання у дитячій лікарні, на яке понад рік збирала гроші.

У Хмельницькій міській дитячій лікарні з’явився перевізний інкубатор для новонароджених дітей. Він коштує близько чотирьохсот тисяч гривень, і гроші на нього збирала Леся Нікітюк разом із небайдужими українцями.

Ще на початку минулого року близько половини необхідної суми виграла збірна хмельницьких гумористів на шоу "Розсміши коміка", до якої Леся приєдналася власне через потребу допомогти дитячій лікарні.

Іншу частину грошей наприкінці року телеведуча збирала вже сама - хмельничанка оголосила про збір коштів на обладнання для дитячої лікарні на своїй сторінці в Instagram. А вже увечері того ж дня Леся заявила, що необхідні 190 тисяч гривень зібрані.

Сьогодні, 16 лютого, Леся Нікітюк відвідала Хмельницьку дитячу міську лікарню, та прозвітувала про придбану апаратуру. Свій візит вона зняла на камеру, а відеозвіт розмістила в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Леся Нікітюк, скрін з відео
Леся Нікітюк, скрін з відео

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

"Я в міській дитячій лікарні. Саме сюди ми збирали разом гроші, пам'ятаєте, на перевізний дитячий інкубатор. І зараз нас запросили ці прекрасні люди з великою душею і серцем, аби показати вже нарешті той перевізний інкубатор, йдемо дивитися", - розповідає Леся.

Перевізний інкубатор знаходиться у відділенні для передчасно народжених дітей. Леся, побачивши його, щиро зраділа.

"А це він? Оце то коляска, рєбята! Красота", - вигукнула телеведуча.

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

Завідуюча відділенням Катерина Дем’яник розповіла, що раніше недоношених діток доводилося закутувати в ковдру, щоб перенести в інше місце. Тепер малюків можна переміщати у теплі та з комфортом.

"Ми боїмося їх "заморозити". Холод для них – ворог. Раніше ми носили новонароджених діток на руках, замотуючи в одіяльце. А, до прикладу, найменший наш пацієнт був вагою 530 грам. Закутували і несли на УЗД, чи на рентген. Тепер ми маємо це чудо техніки. Поклали та з комфортом веземо куди нам потрібно", - прокоментувала медик.

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала свою улюблену дитину

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітюк похвалилася обручкою на безіменному пальці

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розповіла про дивні події в житті