Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку несподіваним відео, вперше показавши батька Дана, Міхая Балана. Так, 62-річна Людмила Балан виставила серію зворушливих кадрів, на яких показала, як вони з коханим чоловіком змінювалися крізь роки. На архівних чорно-білих знімках щасливі батьки співака не приховують ніжних почуттів, а сам Дан дуже нагадує тата в молодості.
До слова, Міхей Балан 15 лютого відзначав своє 67-річчя. Найрідніший чоловік Дана - дипломат Республіки Молдова, в минулому глава Служби інформації та безпеки Республіки Молдова, а також посол Республіки Молдова в Греції, Кіпрі та Ізраїлі.

"Сьогодні день народження мого чоловіка Міхая!!! Ми познайомилися в 1976 році, будучи студентами Державного університету, і у мене тоді була улюблена пісня ...
Я хочу зараз, в день його народження, заспівати йому пісню нашого радянського студентства !!! ❤️❤️❤️"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще