З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються вельми дивні події, прийшли новини про справжню людську жорстокість. Так, в селищі Бор (Красноярський край) жінка била свою дитину-інваліда, якій всього шість місяців зроду.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також кадрам, які опублікували в мережі.

На опублікованих відеороликах видно, як жінка б'є дитину, лається на неї матом і загрожує зламати йому руку. Також вона силою змушує малюка пити з пляшечки.

"Зараз я її так видавлю, раз ти її пити не хочеш", — кричить вона дитині.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відео зі знущаннями з'явилося в мережі з таким коментарем: "У дитини ДЦП. Ця гнида 100-кілограмова б'є з усієї сили цю крихітку".

Та сама "мати", скріншот: YouTube
Та сама "мати", скріншот: YouTube

Зі слів сусідів 28-річної жінки, вона разом зі своїм співмешканцем часто влаштовує п'яні посиденьки і морить дитину голодом. Вони зазначили, що не раз повідомляли про асоціальну сім'ю в поліцію.

Після появи ролика в мережі регіональний місцеві правоохоронці почали перевірку, після якої проти матері дитини порушили кримінальну справу про катування малолітнього. За деякою інформацією, раніше жінку позбавили батьківських прав на старшу доньку.

Раніше повідомляли, прикарпатський школяр повернувся додому зі струсом після гри в сніжки: "Ти розстріляв мою доньку!".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві зникла юна красуня з зеленими очима: "Їй всього 15 років!".

Знай.uа писав, нелюд побив двох янголят, мати знімала на відео: кидав головою об підлогу і штовхав ногами.