Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів. Так, артистка гаряче танцювала під хіт Saweetie feat. Doja Cat "Best Friend", позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом новому заміському будинку.

Красуня приміряла сірі спортивні штани і міні-топ, доповнивши грайливий образ макіяжем з яскраво-рожевими мерехтливими тінями на повіках і зібравши довге волосся в два хвостика, суцільно прикрашені срібними кільцями і навіть підвіскою у формі хрестика. Зірка засвітила і прес, і тонку талію, рухаючи стегнами під ритмічну музику. Надя також зізналася, що просто обожнює танцювати.

@nadyadorofeeva

Как же я люблю танцевать 💔

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Як же я люблю танцювати 💔"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи свого кумира компліментами. Деякі шанувальники навіть запропонували Наді стати членом журі шоу "Танці з зірками", адже і сама Дорофєєва брала участь в проекті в 2017 році, тоді партнером співачки по танцях був хореограф Женя Кот.

@nadyadorofeeva

Утречко вам

♬ No Hands - Teyani

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.