Зима майже закінчилася, йде друга половина лютого, а в душі все одно залишається святковий настрій і іноді хочеться побалувати себе і своїх близьких "вкусняшками". Так і збиралася зробити сімейна пара з Одеси, але не вийшло, місцевий магазин замість свіжих цукерок підсунув виріб з цвіллю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор", скріншот: Telegram
Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор", скріншот: Telegram

"Тут і додати нічого. Покупці купили для дитини солодощі з курагою, а вдома з'ясували, що шоколад вже запліснявів, і замість корисних сухофруктів можна підкріпитися новими бактеріями. #Одеса, "Копійка" на ак. Глушко.", - пишуть автори публікації.

Покупці додали фотографію і заявили, що цукерки вони купили, але виявилися з цвіллю. Також автори скарги додали адресу магазину.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно в Київському "Ашані" покупцеві попалися зіпсовані ковбаски. На жаль, киянин помітив це після оплати товару. Після виявлення неякісного товару, чоловік повернувся в магазин і пішов розбиратися до персоналу. І замість вибачень або заміни зіпсованого продукту почув, що білий наліт на м'ясних виробах ніщо інше, як "просто сіль".

Раніше повідомляли, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.

Як повідомляв Знай.uа, українцю продали пакет замість булочки зі згущеним молоком: "Над начинкою потрібно попрацювати".

Знай.uа писав, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз".