Популярна українська реперша Alyona Alyona поговорила з фанатами на тему книг і похвалилася незвичайним фото.

Детальніше про це виконавиця написала на своїй сторінці в Instagram.

Alyona Alyona є одним з найбільш трендових і молодіжних виконавців України. Крім того, що реперша регулярно випускає нові пісні, вона приділяє час на освітній контент в соціальних мережах. Вона вважає за краще обговорювати з шанувальниками важливі теми і не витрачати час на марнослів'я.

Alyona Alyona / фото: instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona / фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

Цього разу виконавиця поговорила з фанатами на тему книг. Вона заявила, що книги дозволяють нам самостійно відобразити і осмислити інформацію замість того, щоб вислухати її простими і доступними словами від інших людей. Реперша поділилася кількома улюбленими книгами, які встигла прочитати за минулий рік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Першою книгою в її особистому рейтингу виявилася "Я подарую тобі волю" Лоран Гюнель. На думку Alyona Alyona, ця книга здатна витягнути людину з порожніх надій і допомагає не втратити себе.

Далі - "Осина Фабрика" Ієна Бенкса. Цей твір дався дівчині насилу, проте він дозволив розібратися в собі і розставити всі крапки над "і": "Ця книга не для людей зі слабкими нервами".

І наостанок вона зазначила хоррорний роман Стівена Кінга і Річарда Чизмара "Пульт Ґвенді".

Для такого посту виконавиця вибрала актуальне фото, яке виглядало досить незвично: вона сидить на лавочці, оточена голубами, і випускає в небо "літаючі" книги.