Відома російська співачка Алла Пугачова навіть після 70 років намагається молодитися і часто показує свої фотографії і свіжі фото в соціальних мережах.

Нове фото, яке по-різному сприйняли фанати, опублікували у фан-акаунті Примадонни.

На знімку Пугачова позує в молодіжному образі-в'язаній кепці і кофтині з написом англійською мовою. Образ вона доповнила розпущеним волоссям і яскравим макіяжем.

Вона весело регоче в кадрі, чим і викликала позитивні емоції у деяких фанатів. Вони відзначили, що молодіжний стиль у неї, але фото їй краще робити тільки з косметикою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Деякі і зовсім відзначили, як старіє Пугачова і натякнули, що у них шлюбний контракт з її молодим чоловіком Максимом Галкіним.

" так... сестра наша старіє, і ми з нею разом.. Аби вона швидко розстогнула б шлюбний контракт з синком Галкіним.. Вся ширма в дірках, всім все відомо.. Трохи мені її шкода... Адже, могла ж мати справжнього полковника-однолітка. На старості років виглядає шкода і смішно з цим молодим клоуном", " прекрасне фото Стиль Молодіжний.", "Вау ! Така класна посмішка ! Жива ! Відкрита ! Молода", " Здоров'я і щастя всій вашій прекрасній родині!", "Нафарбована красива а без макіяжу бе", " Фото не дуже вдале! Шкода!", "Насолоджуйся щастям сьогоднішнього дня!", "Алла, світи завжди, світи скрізь ! Ви наша віра, надія і любов", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, старий друг Пугачової пригадав гіркі образи, навіть Галкін такий Примадонну не пам'ятає.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Пугачової Орбакайте провела Щура зі свого життя і влаштувала застілля.

Також "Знай.uа" писав, що Пугачова знову паморочиться на сцені, немов 30 років тому.