Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Нещодавно Юрій Ткач відправився в Домініканську Республіку з дружиною і 6-річною донькою Елізаветою, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі". Там сім'я насолоджується відпочинком – засмагає на білих піщаних пляжах та купається в Карибському морі.

Дружина гумориста опублікувала красиву фотографію з відпустки, на якій вона зображена в чорному купальнику і солом'яному капелюсі. Кадр Вікторія вирішила супроводити позитивною цитатою.

"Так, так...))) Ти!!! Саме ти!!!))) Почни свій день з посмішки 😀 ..)))) "- підписала сонячний знімок Вікторія.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Класна фотка", "Ви🙌", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач показав, якою красунею виросла донька, ледь поміщається на шиї у тата.

    Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" підказав українцям, як захиститися від лютих морозів.

    Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Ткача з "Квартал 95" показала, хто в родині готує, і це не вона: "Час панкейків".

    Також портал Знай.uа писав, що дружина Ткача з "Квартал 95" повела крихітку Ліззі стопами тата: "Скоро лапи потягне". Вікторія привела доньку і собаку на заняття з вокалу. До речі, собака також намагається вити з Лізою в унісон.