Популярна українська співачка Настя Каменських оголосила про відкриття онлайн-аукціону, на якому вона роздаватиме шанувальникам власний одяг.

Детальніше про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Практично всі зірки українського шоу-бізнесу підтримують ту чи іншу благодійну організацію або соціальний проект, в який заманюють своїх шанувальників. Не стала винятком і Настя Каменських-дівчина допомагає фонду "Таблеточки" і його підопічним діткам з онкозахворювання.

Щоб в черговий Підтримати проект і порадувати своїх фанатів, Каменських вирішила провести благодійний аукціон. Кожен день протягом тижня в своєму блозі вона буде викладати кілька лотів (Одяг, Взуття Аксесуари). Після чого вона рандомно вибере власника речей, який пожертвує "Таблеточкам" від 50 гривень.

"Пам'ятайте, що кожен з нас своєю добротою може змінити світ на краще, а роблячи добро разом, ми здатні створити справжнє диво", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фанати підтримали ідею виконавиці в коментарях: