Вірастюк вирішив набратися сил для політичної роботи на стародавньому святилищі - Скелях Довбуша.

Українського спортсмена та актора Василя Вірастюка партія "Слуга народу" висунула кандидатом на парламентських виборах по 87-му окрузі (Івано-Франківська область). А балотуватися йому запропонував особисто Володимир Зеленський.

Напевне, щоб набратися сил для цієї нової роботи, спортсмен вирішив піднятися на Скелі Довбуша - одне з "місць сили", як називають езотерики доісторичні кам’яні масиви. За їхніми словами, в таких місцях можна відновити життєву енергію та зазирнути в обличчя вічності.

Василь Вірастюк поділився в Instagram кадрами свого зимового сходження на Скелі Довбуша, які вважаються чи не наймістичнішим туристичним об’єктом Карпатського краю.

Тут, в оточенні химерних вулканічних кам’яних гігантів можна відчути себе за межами реального світу. Скелі оповиті великою кількістю легенд та таємниць, а піднятися на них і в літню пору не надто легко, не те що взимку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Скелі Довбуша, зима, каміння, купи снігу, лід, втома... Ми були на межі, щоб відступити, але ми не з тих хто готовий здаватися. Якщо маєш мету попереду, ніколи не здавайся", - прокоментував фото Вірастюк.

Василь Вірастюк, фото Instagram
Василь Вірастюк, фото Instagram

Василь Вірастюк, фото Instagram
Василь Вірастюк, фото Instagram

фото з Instagram Василя Вірастюка
фото з Instagram Василя Вірастюка

Нагадаємо, Василь Вірастюк похвалився одягом з вишивкою та подякував дизайнерам за його створення

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Вірастюк боротиметься з Марусею Звіробій

Також Знай.ua писав, Вірастюк пояснив, чому вирішив стати "слугою" Зеленського