У четвер, 18 лютого, по всій території України стовпчики термометрів опустяться нижче позначки нуля. Суха погода очікується лише в північних і західних регіонах.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, на Заході країни буде сонячно. Також чисте небо очікується в Одеській, Вінницькій, Київській, Житомирській, в Сумській та Чернігівській областях.

Водночас сніг падатиме у Черкаській, Дніпропетровській, Донецькій, Полтавській, Кіровоградській, Харківській та Луганській областях. Сніг з дощем прогнозується в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях і в Криму.

У всіх регіонах температура повітря буде "мінусовою", крім Криму і Закарпаття. Найхолодніше буде на Київщині – вдень термометри покажуть -10 -12 градусів. У Закарпатській області та в Криму буде +3 +5 градусів.

погода на 18 січня, фото з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко повідомила в соцмережі Facebook, що в Києві в четвер якісь серйозні опади малоймовірні. На дорогах слизько. Вночі та вдень 18 лютого температура повітря буде приблизно однаковою – -10 -12 градусів. На вечір похолоднішає до -16 -18 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

18 лютого відзначається день пам'яті мучениці Агафії. Наші предки помітили, якщо в цей день мороз, то весна буде "дружною", а літо – сухим і спекотним.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.