Нещодавно в одному з міських супермаркетів Запоріжжя стався дивний інцидент. Невідомий побив картонний манекен українського співака Олега Винника і зняв те, що відбувається на відео.

Так, напередодні 14-го лютого, чоловік помітив у торговому залі картонний манекен Олега Винника, який викликав у нього негативні емоції. Відвідувач магазину вирішив позбутися манекена, побив його, а пізніше просто виніс на вулицю і кинув у сніг.

Він порадив охороні викликати "два наряди поліції" через свою "потенційну небезпеку".

"Подивіться на цього півня! Що це за ганьба?" - заявив на відео чоловік.

Варто зазначити, що в соціальних мережах такі дії прокоментували бурхливо, але здебільшого негативно. При цьому з приводу покарання агресивного покупця нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

скріншот коментарів

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика:

Раніше ми писали про те, що Олег Винник прийшов у гості до відомого інтерв'юера Дмитра Гордона. У бесіді з Гордоном Винник відкрив тему свого особистого життя.

Нагадаємо, на "Голосі країни" білявий красень підкорив Олега Винника.

Як повідомляв портал Знай.uа, самотня Тіна Кароль прийняла поцілунок Олега Винника на очах у всієї України: "Ідеально".

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Маски" зазіхне на місце Олега Винника.