Зараз у цих красунь сотні тисяч, а то й мільйони шанувальників, а колись вони були простими дівчатами, які мріяли про весілля з фатою, букетами і "тим самим".
Спеціально для наших читачів ми знайшли архівні та весільні кадри українських поп-дів - Ані Лорак, Тіни Кароль, Каті Осадчої, Олі Фреймут і Насті Каменських.

Ніл Мітчелл і Ольга Фреймут, скріншот: Instagram
Ніл Мітчелл і Ольга Фреймут, скріншот: Instagram

Перший чоловік Ольги Фреймут
Першим цивільним чоловіком амбітної телеведучої Ольги Фреймут був етнічний британець Ніл Мітчелл. Галантний і вихований, він швидко завоював серце майбутньої зірки телебачення. Їх спільне життя тривало недовго. Будучи вагітною, Ольга повернулася до Києва. Їх спільна 14-річна донька Злата носить прізвище батька.

Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube
Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube

Перший чоловік Ані Лорак
Вперше співачка Ані Лорак вийшла заміж за турецького підданого співвласника Turtess Travel Мурата Налчаджіоглу і в 2005 році народила йому доньку Софію. Їх шлюб був щасливим протягом 10 років, проте Ані не змогла пробачити подружню зраду і в 2019 році пара розлучилася.

Катя Осадча та Олег Поліщук, скріншот: Instagram
Катя Осадча та Олег Поліщук, скріншот: Instagram

Перший чоловік Каті Осадчої
До 17 років Катя була досить успішною моделлю, виступаючи на подіумах Лондона, Берліна, Парижа і Токіо. Познайомившись зі статним бізнесменом і нардепом Олегом Поліщуком, вона через рік погоджується на його пропозицію про заміжжя.
У 19-річному віці вона народжує Поліщуку сина Іллю. 15-річна різниця у віці негативно позначилася на подружніх стосунках і 20-річна Катя і 35-річний Олег оголосили про розлучення.

Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona
Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona

Перше заміжжя Тіни Кароль
Доля послала Тіні Кароль в чоловіки Євгена Огіра, який став для відомої української співачки справжньою опорою, міцним чоловічим плечем. Народження сина Веніаміна в 2008 році було довгоочікуваним. Їх шлюб вважався міцним і зразковим у світі шоу-бізнесу. Але в 2013 році через важку невиліковну хворобу Євген Огір помер.
Перший "чоловік" Насті Каменських
Перша закоханість Насті Каменських в однокурсника Володю Дятлова, з яким пов'язані трагічні події і кілька років взаємної любові на відстані, закінчилася розставанням. А романтичні стосунки на сцені з продюсером і співаком Потапом згодом переросли в кохання і пара в 2019 році зіграла весілля.