Податки для заробітчан: скільки знімуть з українців, які поїхали за " хорошим життям"

Є думка, що громадяни України, які працюють за кордоном повинні оплачувати внески до Пенсійного фонду. В даний момент такі платежі добровільні, проте вже було зроблено кілька спроб зробити їх обов'язковими на законодавчому рівні.

Заробітчани, скріншот із відео
Заробітчани, скріншот із відео

У 2020 році голова Державної податкової служби Олексій Любченко заявив, що для всіх доходів, які надходять від українських "заробітчан", повинні бути сплачені податки.

Українці з бойлерами отримали платіжки за гарячу воду з космічними сумами

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українці, які від'єдналися від централізованої системи гарячого водопостачання і тепер користуються вдома бойлерами, стали отримувати величезні платіжки за гарячу воду.

"Опалення за місяць 3449 грн. Гаряча вода 3510 грн при лічильнику і перекритому крані, тому що з листопада ми користуємося бойлером. За квартиру в 43 кв. м. а коли я пропустила поліпшення???? ПС. Для прикладу»у них там в Європах". У подруги газове опалення 60-80 євро за 104 кв.м, а я за воду заплатила 71 євро за квартал (без лічильника)", - йдеться в повідомленні.

Парламент призначив нового суддю Конституційного Суду: як відреагували українці

Найважливішим рішенням пленарного засідання 18 лютого стало призначення судді Конституційного Суду України. Ним став доцент кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Віктор КІЧУН. Подробиці дізнавалися Знай.ІА.

У майбутньому ж така процедура призначення суддів КСУ може бути, взагалі, скасована.

Призначення Віктора Кичуна
Призначення Віктора Кичуна

" що правильно б було зробити після того, коли ми, як країна, яка звернулася до Венеціанської комісії, і попросили допомогти нам у вирішенні конституційної кризи, яка нікуди не подівся? Виконати головну рекомендацію-підготувати нову процедуру, за якою б обиралися судді Конституційного Суду. І правильно було б взагалі не проводити сьогоднішнє голосування до зміни виборчої процедури. Оскільки даний процес почався до моменту отримання рекомендації потрібно вибрати гідного кандидата", - зазначив перший заступник голови Комітету з питань антикорупційної політики Ярослав Юрчишин.

В результаті кількістю в 241 голос "за" на посаду був обраний Віктор КІЧУН.

Морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги

Військовослужбовці батальйону окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Бєлінського в черговий раз здали донорську кров і її компоненти.

Військовослужбовці здали кров, facebook.com/pressjfo.newsfacebook.com/pressjfo.news
Військовослужбовці здали кров, facebook.com/pressjfo.newsfacebook.com/pressjfo.news

" ми ввели таку традицію в батальйоні – з кінця минулого року щомісяця виступаємо донорами, - розповів заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення майор Павло Сухань.

Рада прийняла закон про "євробляхи", але не той

Для українців, які придбали автомобіль з європейською реєстрацією з'явилися вельми неоднозначні новини. Так, український парламент прийняв законопроект 4643-Д.

"Євробляха", скріншот: YouTube
"Євробляха", скріншот: YouTube

Однак проект закону 3704, прийняття якого вимагала організація "АвтоЄвроСила" не був навіть внесений на розгляд. Про це стало відомо завдяки інформації, яку надали Знай.иа.